Solar Tackle – SP C-Tech Recliner Chair – High

51490 Ft

A Solar Tackle 2018-as újdonsága a SP C-Tech Recliner Chair, mely a legmagasabb kényelmet és minőséget képviselő, dönthető háttámlájú szék, melyen a luxus minőséget képviselő 3D DuraDore™ matrac került felhasználásra. Eddig a vízparton elképzelhetetlen kényelmet tovább növeli a speciális egyedi töltet is, amely csak a SOLAR Tackle székekben található meg. A nagy szilárdságú alumínium keret mellett a szék rendelkezik a SOLAR Tackle által fejlesztett, egyedi Spring-Loc lábállítási rendszerrel is, mellyel pillanatok alatt a megfelelő magasságra tudjuk növelni a szék ülőfelületét, illetve ennek segítségével tudjuk kiküszöbölni a talaj egyenetlenségét.

Kategória: Címke:

Leírás

A SP C-Tech Recliner Chair mellé a Solar Tackle egy kis ajándékkal kedveskedik és a szék mellé ajándékoz a személyes tárgyak tárolását biztosító, lecsatolható kis táskát, mely kompatibilis az összes SOLAR Tackle székkel és ággyal. A szék ülésmagassága a lábak teljesen összecsukott állapotában is 48cm (!).

Főbb jellemzők Exkluzív, 3D DuraDore™ matrac Legmagasabb minőséget képviselő, kopásálló alapanyagok Hihetetlen kényelmet biztosító ülésmagasság Nagy szilárdságú alumínium keret Egyedi fejlesztésű Spring-Loc lábállítási rendszer Dönthető háttámla Könnyű és kompakt Ajándék tartozékként egy kis oldaltáska mely az összes SOLAR Tackle székkel és ággyal használható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.