Solar Tackle – SP All-Terrain Barrow With Punctureproof Wheel

75990 Ft

A SOLAR Tackle 2018. évi újdonsága a SP All-Terrain Barrow – Single Puncture Proof Wheel. A modern pontyhorgászok felszereléseinek a közvetlen vízpartra történő juttatása sok esetben nehézséget jelent a nagyobb mennyiségű eszközök miatt, illetve egyre több helyen korlátozzák az autóval történő bejutást. Ilyen esetekben nélkülözhetetlen egy olyan talicska, amivel egyszerre be tudjuk juttatni az akár több napos horgászatra szükséges felszereléseinket.

Kategória: Címke:

Leírás

A SOLAR Tackle SP All-Terrain Barrow – Single Puncture Proof Wheel talicska teles vázszerkezete a súlycsökkentés érdekében alumínium szelvényből, még az állítható magasságú fogantyúk a megfelelő erősség és merevség megtartása mellett acélprofilból készülnek. Egy darab defektnek ellenálló kerékkel és egy jól pakolható táskával kerül forgalomba.

A talicskához külön opcióként vásárolható egy plusz kerék, mely használatával a nehezebb terepeken is stabilan tudjuk szállítani felszereléseinket. Főbb jellemzők Tökéletes méretű hegesztett keret egyedi kialakítással, amely lehetővé teszi mind az egy kerék, mind a két kerék konfigurációját Állítható szélességű, összehajtható oldalsó merevítők Összecsukható elülső merevítő állítható magassággal.

Állítható magasságú acél hegesztett fogantyúk a csavarodás kiküszöbölésé érdekében Alumínium keret a súlycsökkentés miatt, acél fogantyúkkal az erősség érdekében Csapágyazott, defektnek ellenálló kerék. – Második kerék külön kapható! Egyedülálló rendszer, amely a fogantyúkat a lábak rögzítéséhez használja, így a lábak nem tudnak összecsuklani, amíg a talicska fel van állítva Nagyméretű talicskatáska vízálló PVC fedéllel Összecsukott állapotban lapos kialakítás a könnyű szállítás és tárolás érdekében

Súlya: 14kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.