Mikado Bogey Rainbow 140 gr

6190 Ft

A Mikado Bogey műcsali egy festett, szemekkel ellátott ólomtestből áll, amelyről  gumiszerű csápok lógnak lefelé. A  csápok egy része színes gyöngyökkel van ellátva, amelyek a vízben mozgás közben lágy zörgő hangot adnak, amely a látványon túl plusz csalogató hatással bír. Kiszerelés: 1 darab/csomag

Elfogyott

Leírás

Mikado Bogey Rainbow 140 gr

A Mikado Bogey műcsali egy festett, szemekkel ellátott ólomtestből áll, amelyről  gumiszerű csápok lógnak lefelé. A  csápok egy része színes gyöngyökkel van ellátva, amelyek a vízben mozgás közben lágy zörgő hangot adnak, amely a látványon túl plusz csalogató hatással bír. Az ólom belsejében  nagy teherbírású zsinór fut, amely felül egy erős zárt karikához, alul egy BKK hármashoroghoz van hurkolva. A hármashorog pár centiméterre a csápok alá lóg. A Bogey-t lehet használni döglött és élő hallal, gilisztával, piócával, lótetűvel, amivel csak akarjuk. Így olyan kuttyogató csalit kapunk, amely látványával, mozgásával, hangjával, vibrációjával és illatával is csábítja a harcsákat.

A Mikado Bogey Rainbow a vertikális harcsa csalik családjába tartozik. Ezek a műcsalik a vízoszlop teljes hosszában nagy eredménnyel használhatóak! A zörgő-csörgő hang, valamint a fel fel lebbenő szoknya erős ingereket közvetít a nagy harcsák felé. A többféle rezgés és vizuális látvány ellenállhatatlan vertikális harcsalivá teszi ezt a remek műcsalit. Elérhető 100 gr-os és 140 gr-os kivitelben, valamint öt féle színben!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.